Citiraj:
Autor Mar
Kad malo bolje pogledaš preloši su...
Atom je za ništa više od internet+office
|
Istina živa, moš ga ponjet na pecanje i sat vremena nešto prosurfat + odgovorit na 3 maila te poklopit lid i spremit u torbu ga.
Ajd za filmić pogledat je još ok, malo bolji portable dvd player, ali za 1 film samo !
Što se tiče perfomasi i mogućnosti još bi se i moglo raspravljati dali je to dovoljno i koliko kome šta zapravo od toga treba no sa
takvom autonomijom kompletna linija tih prconjaka pada u vodu.
Šta vam je praktičnije, imat fensi mobitel kojem baterija drži 1 dan ili ciglicu koja drži 5 dana ?
Citiraj:
Autor kreso7
Hehe, da mi je 1kn za svaki put kad se netko pojavi sa takvim argumentima :-).
|
Evo imaš 2kn već
Citiraj:
Autor w!cked
Možda tebi za ono što ti trebaš, onaj tko ni ne treba više od office-a/surfanja ovo mu je idealna stvar.
9"-10" je i više nego dovoljno za ovo o čemu smo pričali iznad.
|
Daj ne trkeljaj, ta veličina je sve samo ne dobra za surfanje. Ja imam 12"1 sa 1280x800 rezom pa se ne mogu zavalit
na običnoj stolici kad surfam nego se mora normalno sjedit.
Citiraj:
Autor w!cked
Koštaju 1.5-3.5 tisuća kuna, a ne moraš nužno uzet najskuplji, ionako nećeš pokretat nešto zahtjevnije.
|
A šta ćeš sa HD i matroska filmovima koji sve više polako zamjenjuju dvd-rip, znaš li ti uopće koje je zauzeće jednog T2330
koji vrlo sličan, isti po brzini ( 1.6GHz ) E2140 no okljaštrena verzija u vidu još nižeg FSB-a, prilikom reprodukcije 1080p materijala ?
80% na momente., Atom ? Malo napredniji P4 sa HT-om nema šanse pranđikati se sa HD-om.
Citiraj:
Autor w!cked
Vjerojatno je to samo tvoje mišljenje, ali ima ljudi kojima treba baš ovako nešto. Mala i jeftina stvarčica
|
Jeftina ? Tebi je wind jeftin za ono što nudi ?
Mislim, u početku je i mene uhvatila euforija i ono: GLE mali je, baš je zgodan i fensi

, moram imat jednoga...
Sva sreća da sam ipak malo sačekao i hladne glave zaključio da hebo laptop na kojem nemoš pogledat HD film
kad se već može uživat u tako dobroj slici, nešto prepržit u hodu Miletu iz Sikirevaca koji mi donese dvd i kaže
de mi snimi onu mjuzu što si pušto neki dan i za usb stick mi kaže da imam dobar privjesak za ključeve.
Pa recimo plaćanje karte prvog razreda jer u drugom nema utičnica a putovanje traje 4h, e ja sam sa svojom
CIGLOM 12"1 osto sjedit u drugom a moj lega je osto kraći za 64kn dok se "punio" i bio fensi u prvom razredu.