Inace nisam gledao nastavak di su otkrili da je bashir tzam neki mutant, he he. ali fakat je tu jedna velika crna rupcaga u prici. mislim ono dok to nije otkrio bio je kao normalan, i onda cim je skuzil kaj je morao je napamet izracunati koliko su udaljeno od najblize SB ili nakon koliko moraju na full impule kad grune bomba

.
full glupo i unreal!
druga stvar bas mi je bilo malo dosadno i skuzi sam da jedino holodeck ima najvecu rupu u tehnologiji.
naime kao slika se dobiva preko fore fielda i replikatora da se dobiju stari unutar programa i tak. no fora ju tu ome kaj bi to cak nekak i funkcioniralo da je samo jedna osoba unutar prostorije jer se onda kao moze promjeniti za jednu osobu pa tak izgleda ko real. no kad se nadju dvije osobe onda kao imaju odvojeno sve tj svki ima svoj vision,
fora je u tome da kad se odvoje opet svaki ima svoji beskonacnost a zanimljivo je da se nalaze u prostoru od 3x3m. i da jos ktome u jednoj epizodi se moglo vidjeti da je etko zatrazil vrata a covac se nalazil iza njih, kaj bi onda znacilo da je bil izvan te prostorije!!!