Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Da, ja igram na onoj drugoj težini i po meni je relativno lagana, bar kad imaš team, kad si sam onda nayebeš oho-ho puta, ali kad imaš ekipe onda je dosta lagano
|
Lagana je k

Rekao bi da je teža i od CODa i od MOHa naravno na sličnim/identičnim razinama kod sve 3. U obe navedene možeš dosta solirat, pucat iz hoda i skoro pa proć igru bez pravog zaklona, dok kod BIA 2 puta možeš proć bez zaklona, 3. put si mrtav 100%. Jednostavno je igra koncepcirana kao da si u pravom ratu, cik-cak kretanje, traženje zaklona čak i kad nema nikoga okolo, šprintanje od položaja do položaja/zaklona/kuće.
Jedino šta je neralno je to, da možeš stat iz zaklona 3 dana i igrat po principu da ubiješ jednog, dvojicu, pa kad ti se slika zacrveni malo odmoriš i tako u krug...
Sve ostale pizdarije i soliranj su osuđene na neuspjeh i zato je dosta realno, al opet možda i malo prerealna pa ubija draž za igrom, bar meni, jer kad poginem 2,3 puta za redom neman volje za startat ponovo, nego ostavim za sutra (i za divno čudo, sutra uvijek, ali uvijek prođem iz prve

)