View Single Post
Staro 10.10.2008., 13:43   #305
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
loshe. PRE!

uglavnom..nakon milion majmunarija, podigoh igru u 16nestox12nesto i detalje namjestio na custom(od mainstreama do entuzijast). i ok, pokrenulo se..nekih 25fps cca(AA 8xQ).

onda sam se poceo igrati sa opcijama(ne, nisam se naigrao igre ) pa gledati kako se ponasa. i raznoliko je carstvo nebesko...bez AA (AA off) i vecina na mainstream i ponesto na gamer, dobijem 50-80fpsa..i onak, izgleda ok, nikaj posebnog i odusevljavajuceg..cak se i rekao bi kuzi da je grafika degradirana(dim prekockast i proziran, vatra kockasta i nazubljena, okolina prekockasta itd itd).

onda pocnem dizat detalje. sve na gamer dobijem 40ak fpsa i manje..no cim se ukljuci AA, 2 4 ili bilo koji, fpsi padnu na 25 i manje. ako dignem rezu na 1920x1200 dobijem do 20fpsa.

entuzijast...ako to ukljucim, igra se rusi!!!

uglavnom...super mi je spoznaja za warhead ta, da danas dobivam BIA i GTR Evo pa ce mi biti super taj uninstall warheada. taman sam napravio dovoljno mjesta u zivcima nakon tri dana pokusavanja igranja istoga. ili je to do viste64...kako god...tih par minuta kaj sam odigrao nisu me zapalili.

pogotovo idiotarija samog pocetka, koja je potpuno isti kao i prvi dio. ono , skoro pa pogines od sexa, shebes se u nedodiji, izades ziv, napunis odijelo i dodes do stijene ispod koje se moras provuci. ajmeeeee kakvi idioti. pa barem nekaj inventivnije da su smislili nego pocetak kao i prvi dio. do detalja prekopiran-obala,kanjon,stijena na kojoj isprobas crouch, pa opet kanjon sa olupinom pa par neprijatelja pa kuce-isto osim textura-fakat nas smatraju idiotima.
ali ajde...nije tako crno...umjesto camca sada je tamo olupina nekakve letjelice. a uuuu kakva inventivnost...za uninstall godine

nis...warhead me nije volio

edit:zaboravih: cpu 3,2Ghz, ram 1100, gtx default,vista64 ultimate...isprobano, testirano, stabilno da anuliramo picek u ovom slucaju