View Single Post
Staro 09.10.2008., 16:16   #3
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
1.Necu nista govorit jer se radi o softu koji provjerava da li imas legalne ili ilegalne windowse kojeg si pokupio vjerojatno preko updatea,a MS je nedavno sam vidio na netu pokrenuo neku akciju u borbi protiv korisnika nelegalnih Windowsa!

2.Pocisti malo smece po disku napravi defragment itd. mislim da neces imati problema,uz to je li ti ukljucen system restore?

3.Nad tim folderom sta ne mozes pristupit jesi provaop napravit ovo? http://support.microsoft.com/kb/308421
1. Zanemarimo sad software o kojem se radi (doduše ja nisam ni znao što je to, nego mi je bilo čudno što je to u procesima pa sam potražio remover). Zbog čega se inače javlja ta poruka?
2. Disk sam prije dva dana kompletno očistio (SUPERAntySpyware, AVG, Smitfraud fix). System restore mi je uključen. Pokrenut ću i defragmentiranje.
3. Nije riječ o folderu, nego kao što sam i napisao o fileu (.exe aplikaciji). Opciju security imam samo u safe modu, a koliko sam vidio sve pokrebno je i uključeno (administrator ima ovlasti nad fileom).
bjede je offline   Reply With Quote