View Single Post
Staro 29.05.2004., 21:51   #18
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by miato
mijenjaj DVD za web stranicu

....ipak je moja cijena puuuno veca...a web stranicu si budem sam napravil.osnove sam savladao,ostale su samo nijanse. okruzio sam se s dvadesetak web programa, sve full verzije od frendova sa "cudnijih" stranica i sad isprobavam tzv. WYSIWYG editore....luda stvar.sve se radi "drag and drop" principom !
a tek sad sam skuzio da i neke reklame na televiziji rade sa Macromediom ! skuzil sam da u Macromediji mogu raditi motion menije za DVD-je i to neslucene kvalitete....a koliko sam vidio opcije programa nebi se cudio ni da ga upotrebljavaju na TV-u za izradu reklama i telopa...Uglavnom.....napravio sam, radi testa, gotovo klonirani (!!) dvd meni Povratka kralja ! to nijedan DVD authoring program ne nudi...cak ni ovi moji skupocjeni.Bacio sam lovu na Sonic Solutions jer sam DreamImagine prerastao. eto...onaj ko nezna digne kredit u banci, kupi program i nakraju ga stavi negdje medju ostale nepotrebne cdje....
KONSTRUKTIVNA PORUKA : Za izradu DVD menija koristi iskljucivo Macromediu Flash MX 2004 deluxe...mogucnosti su neslucene.
tin. je offline   Reply With Quote