View Single Post
Staro 09.10.2008., 10:05   #15
šokre
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Tomislav Č Pregled postova
sa ugradnjom takvog venta i raptoxx postaje neprimjetan! malo je glupo kupit novo napajanje za 500+ kn i drugi dan mu garanciju uništit...

Točno to. Mislim uzeti nešto kvalitetnije, pa baš da mu drugi dan garanciju u smeće... Mislim Corsair i BFG imaju 5 godina garancije. Iako ako bi se to dalo riješiti bez gubitka garancije, onda bi to napravio, nije to baš nuklearna fizika, zamijeniti vent. Jel se da ona naljepnica odlijepiti bez kidanja?

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Od novijih napajanja koje sam ja čuo najtiši je bio Corsair HX 620 W. Njemu blizu su neke verzije Fortrona od 350 W, ali samo neke jer ima i poprilično glasnih. Od Chiefteca bježi jer nisu uopće tihi, a isto vrijedi i za VX450W koji ima najgori vent koji sam ikad čuo i vidio.
Daj mi reci o kakvoj tišini pričaš kod Corsaira? Znam da je to subjektivno, ali ono.. U idle, jel se čuje vent uopće kad sjediš za kompom?

Za ovaj Corsair VX450 - preporučio sam ga nedavno frendu, kaže da je pretiho, ali to je problem kad imaš nekog tko je čuo 2 napajanja ko ja. jedan šroteks na 3000 rpm i jedno kvalitetno napajanje...
šokre je offline   Reply With Quote