View Single Post
Staro 08.10.2008., 16:38   #50
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor MimiX Pregled postova
Stvar je u tome da mi nitko ne govori što trebam uzeti, neg samo nabacuju kako kome padne na pamet...
Na prvoj stranici ove teme su ti ljudi predložili kaj da kupiš i ti si kupil nekaj sasvim deseto. Diljem ovog foruma imaš stotine složenih konfiguracija i samo si trebal pregledati par tema da skužiš kaj se isplati kupiti. Ljudi ti nisu rekli izričito kaj da kupiš jer i sam ne znaš točno kaj bi htel, već samo spominješ da treba izdržati dulji niz godina. Nemoguće je da ti komp izdrži 5 do 6 godina, ako imaš na umu igranje i zato su ti svi govorili da kupiš jeftinije komponente koje ne gube na vrijednosti tolko brzo kolko ove koje si izabral. Kupil ti konfiguraciju za 5.000 ili 10.000 je totalno svejedno, ali budeš na ovoj za 10.000 s godinama popušil masu para. Dok s ovom za 5.000 gubiš minimalnu svotu novaca prilikom nadogradnje i kupnje novih dijelova. To je ono kaj su ti ljudi govorili na ove dvije stranice, tj. to je ono kaj su ti pokušali objasniti. Prošla su vremena da kupiš komp i da te drži masu godina. "Danas" kupiš i "sutra" je zastarjela tehnologija s velikim upitnikom isplativosti daljnje nadogranje.
Citiraj:
Autor MimiX Pregled postova
Konciznih i konstruktivnih savjeta, dijaloga i dogovora nema i onda se na kraju čudite što čovjek uzme nešto što sam pronađe na netu ili u časopisima ili u katalozima...
Ima, samo si ti očekival da ti se sve servira na pladnju, pa si ljut ne sve oko sebe. Kak sam i rekel, masa konfiguracija je složena, samo treba odvojiti malo vremena i pogledati kaj se nudi. Ali ako ti ili bilo ko drugi očekujete da se svaki put ljudi ponavljaju kad neko pita kaj da kupi, bojim se da budete ostali razočarani. Nisu ljudi služba za korisnike, pa da svaki put pišu/pričaju jedno te iste stvari. Osim toga rekel si u više navrata na više različitih tema da budeš malo odgodil kupnju i evo te danas, veliš da si sve naručil. Usuput se žališ da se ljudi prave pametni, da ti niko nije rekel kaj točno da kupiš i da ti niko ne želi pomoći. Ljudi su ti sve rekli, samo kaj si ti napravil po svojem i protumačil postove kao beskorisne.
McG je offline   Reply With Quote