View Single Post
Staro 08.10.2008., 16:20   #49
MimiX
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Isuse Bože. Još jedan od onih koji dođu da pitaju šta treba uzeti, i kad im se napiše šta i kako oni opet urade po svom.

Sad da sam raspolozen napiso bi ti nešto u flexovom stilu da ti bude još više muka što si uzeo to što si zamislio.

OMFG
Stvar je u tome da mi nitko ne govori što trebam uzeti, neg samo nabacuju kako kome padne na pamet...
Kaže njih dosta: nemoj uzimati monitor koji nema HDMI, a onda poslije ispadne da nisam trebao, da je dosta da ima DVI.... onda preporučuju procesore i grafičke koji bi izdržali još pola godine do godinu , pa bi morao mjenjati opet, pa grafičke koje su na izdisaju i td....
Onda neki pričaju nešto skroz deseto što nema veze sa realnošću, pitaš jedno odgovore ti skroz deseto, ili uđu u neku svoju temu koja nema veze s trenutnom temom...

Konciznih i konstruktivnih savjeta, dijaloga i dogovora nema i onda se na kraju čudite što čovjek uzme nešto što sam pronađe na netu ili u časopisima ili u katalozima...
Također dolazi do pojava da mnogi misle da su najpametniji i ne žele slušati tuđe zamisli...

Recimo, ova konfiguracija što sam ja uzeo je sasvim ok, al je preskupa...
Možda se moglo složit nešto i jeftinije a da je iste kvalitete i perfomansi, ali ja to nisam zaključio iz gornjih postova...
MimiX je offline   Reply With Quote