View Single Post
Staro 08.10.2008., 14:10   #49
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
Oce biti dovoljan 4000+? Taman sam uzeo jos memorije.
Bit će ti dosta.

Zakon je,naređivanje ostalo isto ko i u jedinici,možeš preskakat skoro svaku prepreku sada,nešto kao u maniri CoD-a kada stisneš space.Borba je nešto najsličnije RS Las Vegas rekao bi,onako zaklanjanje,pucanje iz zaklona i sl.,samo imo puno bolje.Grafika je ok,facijalne teksture ok,a ove pice što seru,zinila guza sad od krize prošli mjesec pa ništa ne valja više
Dobra optimizacija,osjetim kako se ponekad uspori,ali ja bi rekao od oka kako je to nekih 35 frejmova možda,inače leti na sigurno preko 50,1440x900,sve high.
Ono usporavanje kad izvedeš neku majstoriju mi je zakon,onako u stilu Max Paynea,uspori u bullet timeu neki spektakularni headshot,ili kad ih trojicu četvoricu rastepeš s granatom.Možda mi je korištenje granata malo postalo prejednostavno,drugim riječima,granate su sada premoćne.Prejednostavno ih baciš drito na neprijatelja,a 80% zaklona rastepu i pobiju ih.
Jel skupljate killroye?Ja sam našao po jedan u ove dvije staze i idu mi na kurac do jaja,mrzim kad natrpaju te bonuse u igru,kao što je recimo Gears of War imao red cogove,Assassins Creed zastavice,ovo ima te grafite
Ono što me zanima jel pri idućem prolazu oni koje si našao ostaju registrirani ili ide sve ispočetka?

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Cijeli hodnik je osvjetljen vatrom, ali ne i tvoja ruka i mitraljez...
Da kad si me podsjetio,lik se oće prokinit deranjem kad izdaje naređenje,ali ne,usne ostaju zalivene...

Zadnje izmijenjeno od: žile. 08.10.2008. u 14:21.
žile je offline   Reply With Quote