Citiraj:
Autor The_Rock
Kupio sam si prosle godine Samsung 2232BW (moj prvi LCD). Mislio sam da mi nece smetat TN panel, ali posto volim mracne igre... eto, smeta! I to dosta
Sad bi uzeo neki 22" ne-TN s rezom 1650x1080 (ili kolko vec). A jedini izbor (za "normalnu" cijenu) kod nas ce valjda biti samo taj HP.
Citao sam nekoliko testova na njemackim stranicama i forumima. Svi su zadovoljni slikom i "brzinom" (nije bas najbrzi, ali je uglavnom ok).
ALI ima jednu veliku manu: Kazu da je stvarno preglasan! Na osvijetljenju od 100% nekima vec smeta, a kamoli kad se malo smanji (vjerujem da nitko nece drzat ovakav monitor na vise od 50%!).
Morat cu ga onda prvo testirat, ali mislim da ce mi to ipak smetat (ovaj bw2232 vec *malo* zuji i smeta mi). 
|
Na mom S-PVA monitoru automatsko osvjetljenje se podešava na max 4-15% pri normalnom osvjetljenju sobe,dakle kad su prozori otvoreni ili kad svjetlo po noći upalim, kad sunce udara direkt u monitor onda je osvjetljenje na razini 30-100% ovisno o jačini sunca, pa slika nikada nije tamna.