Citiraj:
Autor Bubba
Ma pusti Bulju, opet baljezga... 
|
E moj
Bu...
Umjesto 68x Moto erotiziranja medju smetjarima, bolje ti je da okrenes po MTČ carapama i nadjes Jureke ako hoces AIX-irati sa mojom masinom
Jonathan ce jednako ukakiti posao i bez tvog ulizivanja :
Citiraj:
Autor Shadowww
Pa moj replay se odnosio na Visageov post u kojem on kolko sam skuzio ironicno govori da je solaris "zeznut" po pitanju desktop okruzenja i instaliranja komponenti..
|
Govorio sam o samom OS-u, odnosno tvom pristupu prema njemu kao nekom usputnom prelasku. Sve se moze dignuti, nije u tome problem. Malo mi je mucno o njemu jer sam se zadnju godinu nagledao par instalacija po egozticnijim mu kucnim SUN kockama. U tvom slucaju je ponavljam > sam sebi svrha. Primjeti kolegu Ristu Aoristu u svim navodima o Solarisu u ovoj temi. Svi pricaju u proslom vremenu

Veliki je gust na samoj Sun masini zezati se i imati stalni Solaris, ali u tvom slucaju, to je kao da izadjes gol... kao od majke rodjen iz stana na ulicu i tako provedes dan trazeci novi

Nepotrebno. Kad si vec
istu pricu postao i na dodatnom mjestu, onda prati Solaris meštra
Annatara i Zondovog idola, pa ti mozda bude barem zanimljivo.
Pola stvari koje si nabrojao mozes slagati na nekoj omanjoj masini koja ti cuchi u sobi i koju si morti otpisao kao starom kramom. Nije li veci gust i zadovoljstvo na takvoj masini uz svoju glavnu, uciti i podizati koji god imas OS na tapeti projekta osvajanja/ucenja tokom godine? Cemu dramatizirati nekim velikim prelascima tipa : Jesen prođe, ja se ne oženih
Inace, ako bas hoces vidjeti najljepsi desktop MM OS, onda upoznaj prvo (nazalost) Apple nesudjeni BEOS
Citiraj:
Autor Veki-os
I ja razmišljam o prelasku na Linux pa me zanima koji sustav od ova tri podržava
|
Dozvat cu veceras velikoh Sus meštra koji je srecom registriran na PCE-u pa nek ti istrese svoje trenutne dojmove. Neki dan sam gledao zadnji Suse = prekrasno!
Citiraj:
Autor Old Iggy
USe je OK, jako prilagodljiv, jednostavan za konfiguraciju.
|
Nazalost momci iz velikog plavog nisu prilagodljivi

Ni 5 FRU-a mi nije danas pomoglo da to desifriraju. Nemoguca misija cini se