View Single Post
Staro 07.10.2008., 21:54   #213
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Poz ekipa.

Nije me prije zanimao nesto OSX, no puklo me nesto
Gledam malo compitability list, vidim ploca dela oke, no zanima me kakva je stvar sa grafuljom, radi se o x800GTO.

Takodjer zanima me kako je s netom, imam Zyxel-ov ruter.

ty i srry na uletu
Net radi bez problema, i ima većinu onborad rješenja. Što se tiče grafike, još budem probao razviti kext za X800, ako uspijem dobiješ ga sa uputima i alatom za addanje
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Blah onda nista dok mi ne dodje 3850 sa servisa pa cu probat.
Vidim na wiki da su podrzane Gigabyte i HIS, jel to znaci da moja Asusica nece raditi? Mislim razlika je jedino u biosu.

Dodje mi zao sto sam prodao svoju 7300GT pasivnjacu za male pare
Rade ti bez obzira na proizvođača, i to jako dobro.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
X800 serija i nije bas nesto podrzana, u biti nije uopce (AFAIK). Mislim da je Baja pokusavao nesto slicno natjerat, ali bez uspjeha... najkompatibilnije kartice su ti u biti one koje postoje nativno za Mac-a, znaci 7300GT/2600XT/8800GT (zadnjih dobavljivih serija), ali prolaze i mnoge druge... sto se tice mreze, najbitnije da pogodis prave kext-ove za onboard mreznu, dalje je sve kao na Windowsima (IP-ovi, DNS-ovi, gateway) i to ustvari odradjuje router.
Da X8x0 nije podržana, bar u nekoliko distra koje sam probao
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Kalyway 10.5.2

Napravim Fat32 particiju iz Fedore,bootam DVD,odaberem particiju ,kliknem na erase,on kao obriše al ne mogu i dalje mountat particiju a dolje piše da je i dalje fat32 iako sam odabrao MacOsX extended (bilo što)...any ideas?
Trebalo bi radit, probaj i NTFS, jer ga Kaly i sve novije mogu formatirat. Znači formatiraj ga u HFS+ i samo ga mountaj (to inače Disk Utility) radi sam!
Baja 001 je offline