07.10.2008., 21:32
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor RAK
Koristin Ghost od verzije 4. Nikada nije omanuo. Ne znam što uopće uspjevaš krivo napraviti. Nema ništa jednostavnije od njega.
|
Citiraj:
Autor stuc
Ghost boot cd 11.0 i evo jučer sam napravio image c: particije na laptopu te uredno spucao ga na računalo iz siga.
Lap ima Intel® GL960+ICH8-M Chipset te sam prije pravljenja image-a deinstalirao sve moguće drivere od lapa.
Dakle, nema dvojbe da ghoust ne može prebacit windoze fizički sa jednog harda na drugi, c: na lapu je 45GB a na ovom iz siga je 35GB.
|
Citiraj:
Autor Old Iggy
???
Napravili smo to bar par desetina tisuca puta... Image direktno na DVD, iskrcavanje na druge masine. Sat posla, mozda vise ako ima puno podataka na izvornom disku.
|
Ne vjerujem dok ne vidim jer sam nekoliko puta pokušavao i to na par različitih kompova - ne radi i mo'š se slikati. Novi disk na koji se preko imagea prebaci sistemska particija ili se klonira stari disk jednostavno ne želi bootati Windowse. Imam dojam kao da ne kopira bit po bit nego nešto što samo njemu odgovara. Bootam Acronis, napravim istu stvar i stvar radi odmah.
|
|
|