View Single Post
Staro 07.10.2008., 20:58   #28
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
1.ubuntu ima ntfs podrsku,ali povremeno krivo cita particije ( barem njihovu velicinu ),mislim da povuce podatke iz firmwera harda,a ne po kolicini bajtova na disku,pa su to one gluposti s konverzijama

2.500mb zvuci pretjerano,meni je manje,sada sam na winsima radim nekaj pa nemogu pogledat,ali cini mi se da je oko 200 sa ukljucenim compizom

3.stvarno ovo neznam,zao mi je ,ja sam imao isti problem na procesoru,ali nije mi se dalo ni googlat,nego sam kao elektrotehnicar koji jesam stavio fino adapter na 7v i mirna bosna

BTW:LinuxMint je isti vrag ko Ubuntu,jer je doslovno to ubuntu sa par paketa vise po defaultu,i malo kasni s updatima,jer prvo se ubuntu updata pa onda to malo modificiraju pa mint dobije update
moji savijet je ako imate volje da uvijek idete sto blize base distri,ja trenutno na svom kompu doma imam ubuntu +win xp dual boot ( nazalost volim se igrat povremeno ).
razmisljam vec dulje vrijeme o debianu,cak na faksu radim s njim dosta,ali izluduju me one icewessel gluposti ( zasto ne bi bio firefox,kemijaju bezveze ) i nikak da se naviknem na instalacije iz konzole,previse sam se naucio na synaptic,a synaptic na debianu malo gluposti radi
MAHER je offline   Reply With Quote