View Single Post
Staro 07.10.2008., 00:44   #11
Shadowww
^_-
Moj komp

Shadowww's Avatar

Datum registracije: May 2006
Dakle, ekipa uglavnom preporucuje linux distre ubuntu, fedoru, opensuse, mint; a bsd i (open?)solaris su nekak ful slabo zastupljeni. Gotovo da mi je tesko nac covjeka koji mi moze podjelit neko iskustvo s tim OS-evima. A zanima me kak se ti OSevi uklapaju u moje kriterije navedene u prvom postu. Te koliko tu tocno ima pisanja po konzoli. Jel se to da naucit sa dan-dva-tri-sedam il ce proc mjesec dana dok se ja ne naucim efikasno se sluzit time. U slucaju da je learning-curve mjesec dana izabrao bih ipak neku laksu opciju. I da, susrecem se sa unixoidnim OSevima prvi put. Te zelim napravit sto kvalitetniji odabir. Koji ce zadovoljavat uvjete iz mojeg prvog posta i usto biti sto kvalitetniji, stabilniji, bla bla. ^^

Nadalje, OS X mi je skroz antipatican po svemu, ne bi ga stapom dirao, tak da mi njega nemojte preporucivat jer sam ga u startu eliminirao.

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Sve je to u redu. Ali cemu ovaj teatar odlaska i okretanje ledja dušmanima? Ostavi svoju Winjaru i paralelno bez nervoze fino obradjuj extra OS.
Pa, mislim si, najbolje cu se naucit sluzit novim OSom ako se samo na njega orijentiram..

btw. ovaj solaris koji je tesko instalirat.. se to odnosi na opensolaris ili na nesto drugo? nisam bas upucen u to a google skrtari sa relevantnim podacima :P

Zadnje izmijenjeno od: Shadowww. 07.10.2008. u 01:41.
Shadowww je offline   Reply With Quote