View Single Post
Staro 07.10.2008., 00:24   #19
taip@n
Master of the VCR
Moj komp

taip@n's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
rekao sam da više neću polemizirati... i neću...

samo ću primijetiti kako ovo nije prvi puta da se nekome organizirano ruši prodaja bilo nerealnim procjenama bilo na neki drugi način. to je već uzelo maha. društvo se dogovori, bace smiješne procjene i onda napadnu prodavača na pm nebi li spustio cijenu... čak sam prilično siguran da ima i klonova...

dolazim na pce jer je ekipa kvalitetna i ima se što za pročitati, ali ovo što se radi na tržnici da ili totalni laici ili nedobronamjerni ljudi idu bacati gluposti od procjena, to se, recimo na forum.hr ne može dogoditi. a tamo sam malo duže i češće jer sam mod na malim oglasima i tržnici hardvera...

interesantno kako sam odmah iza bolesnikovog posta dobio dvije ponude na pp za 2kk.

2kk za novi novcati lap koji nije celeron i ima 12 mjeseci jamstva....
što reći... a jedna od njih je bila od munjare, koji se živ upljuvao dokazujući kako ja obmanjujem svekoliku javnost.

uopće me nije briga hoću li lapove prodati ili ne... ionako sam ih dobio na ime duga koji sam već bio otpisao. ako ih ne prodam, ostaviću ih sebi i klincu, vrlo ugodno sam iznenađen kvalitetom izrade, čvrstoćom i ukupnim dojmom. palio ih nisam jer ih prodajem kao nove pa ne bi bilo fer.

a iako nemam puno postova ovdje, tu sam već neko vrijeme i nekoliko puta sam i prodavao i kupovao, i još se nitko nije žalio na mene. a i neće.

over and out

LP