Citiraj:
Autor Crash009
Blah ja budem sretan ako dobijem 50kn za instalaciju wina i ostalih programa.
|
vidim da nisam jedini, sto mi ipak daje neko zadovoljstvo. 50 kuna po pendzerima, programima i neke igre, tako ja naplacujem.
100 kuna ako je i ciscenje u igri (prasina, najcesce podmazivanje ventilatora, promjena paste pod procesorom, i slicno).
> 100 kuna ako je zaebancija od par dana, nece nesto pa nece + jer je onda "cijeli paket".
~ 200 kuna - nabavla cijele konfe po trgovini/trgovinama, sklapanje, instaliranje svega potrebnog (narucenog ustvari).
istina sto kazete da je to posao koji zasluzuje biti vise placen. ali mislim da ce se crash i ostatak koji to radi u fusu sloziti da je bolje ista nego nista.
plus sto ja operiram po sisku i okolici, gdje svi kukaju za sve. kamoli nece za pare........bilo je slucajeva da radije ostave komp u rasulu 5/5, nego meni plate 50 kuna koje unaprijed najavim. sta reci.
samo bi nadodao jos kako je dobro sa novim (novijim) kantama. kad mi dode duron 700MHz, e tu vec se neckam jer je to par sati turbo sporog instaliranja. ali ipak prihvatim jer su pare - pare, a i kada napravim (a uvijek napravim) posao kako treba, sljedeci put ce me opet traziti.