06.10.2008., 17:09
|
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Autor VulcanRaven
Trebao bi jedan savjet i eventualno ispravak ako sam krivo izabrao.Planiram uzet neki reciever 5.1 i s njim za pocetak 1 par samostojecih zvucnika.(naknadno bi upotpunio sustav sa jos tri satelita i subom).Nisam pri parama za neke velike izdatke pa neka cijena bude okvirno 3400 kn cca.Evo sto sam ja uocio+plus jos neka pitanja vezana uz to:
RECIEVERI:
Pioneer VSX-417-K,5.1 , Pioneer VSX-418-K,5.1 , Sony STR-DG520B 5.1(direktan link nemam,ima ga na ve-mil stranici i uz njega imam vezano pitanje-pise da ima hdmi,koliko je to bitno za kvalitetu spajanja s bilo cim drugim i dali je bolji izbor od ova dva dva pioneera?) , Yamaha RX-V361 , 5.1
ZVUCNICI:
Mission MV-6 2x125W , MISSION M33i 2x100W
Eto,to bi bilo otprilike to.Inace svi proizvodi koje sam naveo su sa ve-milovog cijenika i tamo ce bit kupnja vrlo vjerovatno,ali ako imate kakav bolji prijedlog rado cu ga poslusati.Inace reciever ce najprije bit spojen sa Tv-om i obicnim dvd playerom,a kasnije razmisljam o nabavci nekog plavca kad mu padne cijena.Za hdmi sam pitao jer mi tv ima 3 hdmi-a a i blue-ray ima hdmi. 
|
sto ti je prvotna namjena susatva? Muzika ili filmovi?
Svijestan si da ces se vise naslusati muzike uz stereo amp i dva dobra bookshelfa, nego jeftini šitciver + mission?
|
|
|