Sennheiser HD205 - polovno 250KN (nove 400KN-450KN)
Sennheiser HD201 idu u mirovinu
Evo družimo se nekih 15min, upravo slušam Madonna - Frozen.
Prva stvar koja me nije oduševila je udobnost, isto ko i HD202 neudobne su i griju uho. Naravno treba vremena da sjednu na uho, ali HD201 su bez premca po pitanju toga.
Zvuk? Spojene su na staru creative live. Hm, šta reći. Moćan bas koji nije napadan, čist zvuk koji se bez obzira na glasnoću ne raspada.
Depeche Mode - It´s no good
Hm, di je nestao bas?!?!??! Visokih opet ko na HD201 ko u priči i malo i smeta, ništa što winamp ne može sredit.
Ukratko, slušalice koje definitivno ne vrijede 400KN. Ja sam ih platio 250KN i po meni toliko dobro sviraju. U svakom slučaju, u odnosu na HD201 bolje odvajaju instrumente, no kako god, zvuk mi je i dalje pomalo umjetan.
Uglavnom, za igre i malo zike navečer ja zadovoljan.
Definitivno slušalice za elektroniku, ali uho mi kuva i jako stišču uši. Vidim svađat ćemo se idućih dana!
I da budemo jasni, slušalice su super, no jednostavno ništa mi nije dobro i u svemu nalazim neku zamjerku. Naravno, kvaliteta zvuka ovisi i o samom izvoru, a pošto ja slušam MP3-ice koje su mahom malo malo i lošijeg zvuka... Dokaz dobrog zvuka je da pjesme koje su loše zvučale na recimo jednom X-530 ovdje zvuče još lošije, jednostavno slušalice sviraju baš onako kako pjesma zvuči, naravno sa mojim manjim zamjerkama. Trebam vremena, ovo je ipak samo prvi dojam.