Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 06.10.2008., 08:39   #110
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Iz meni nepoznatog razloga, ipak sam odlucio skinut demo i vidjet o cemu se radi

Instalacija je prosla normalno, bez ikakvih problema i sve oko rezolucije i omjera ekrana stima, tako da tu nije bilo problema.

E sad ajmo od stvari koje mi se ne sviđaju:

Prvo to je zvuk. preizrazen je zvuk dodira s loptom, a zvuci kao da netko lupa po kanti od jupola. Stvarno koma, ali vjerujem da ce to biti ispravljeno u full inačici.

I to je to.

Svari koje mi se sviđaju:
Grafika, mali pomak, ali ipak znacajan, sve je ljepse, detaljnije. teren, igraci, publika, stadion.
Gameplay, sve je nekao prirodnije, pokreti, odbijanja lopte, greske, sve nekako vise slici pravoj utakmici. Malo je problem pucanje na gol, vecina lopti ode preko gola. I gol je sam po sebi nekako teze zabit, sto obecava da nece biti bolesnih rezultata tipa 5:5 na poluvremenu. Dodavanje je poboljsano, tako da je sad inteligentnije nego prije, isto tako i for je bolji, pametniji, realniji. Golman vise ne odbija loptu napadacu, nema onih panicnih reakcija koje su totalno neprirodne. Sve to mi zgleda dosta uvjerljivo. Sada se moze replay pogledat i poslije akcije, sto je veliki plus.
Sucelje mi se i nije bas svidjelo, izgleda kao na Pes 3, ali to ce se vrlo brzo rijesit nekim patchom. Primjetio sam da nisu izvrseni transferi, ali to je isto namanji problem.Brzina je po meni ostala ista, jos uvijek dosta brze nego u pravom nogometu, ali vjerovatno se to nece nikad smanjiti na brzinu prave igre, jer ce se s tim dosta smanjit igrivost.

Sve u svemu, jako sam zadovoljan, jos kad dodje full+potrebni pacthervi=puno sati ugodne zabave/zivciranja/psovanja/...

Uglavnom, prezadovoljan sam i jedva cekam full verziju..
srale7 je offline   Reply With Quote