Citiraj:
Autor Problem
to on ko i vecina nikad nece ni osjetiti tak da je svejedno 
|
Ne bit bahat, jer neznas koga komentiras

Intel ima drugaciji nacin slaganja pa sam po inerciji napikao za fotosession, naravno da sam stavio u dual channel kad je stvar otisla u finalizaciju.
No da ne duljim i prepucavam se, evo updatea za Intel stroj.
Isto gigabyte (x48 dq6), ali sa Thermalright 120 extreme koji hladi ocani Q9450, rami OCZ 8500 platinum 8GB, sve u Antecu P182...
Tu je bilo
vrlo chupavo, mjesta jos manje, mnoge kabele je nemoguce maknuti (ipak je u nutra raid sa raptorima, external sata konekcija, jos 3 hd diska, dvd + jedan glupi legacy dvd sa ata prikljuckom, i ostatak kablova od ranijeg Crossfire setupa)
Dobro je prmjetiti kako sa ThermalRightom ovaj ram kuler ima jos manje prostora
Posebna je pricha prakticko dodirivanje graficke. Zbog toga sam morao izolirati i izravnati limiche koji se pricvrscuju na ram...
No enivej, ka dse sve slozilo (ne, da opet ne offtopicharite, nije ostalo ovako, ovo je poslagano za primjer problema) mogu ponoviti da ram kuleri rade prilicno nechujno. i opet tu vecu buku pravi gladnjak graficke, tako da
sam na kraju mirne savjesti jer ipak i ovdje imam prilicno overclockan sistem (da - treba mi sto veci radni takt, i to ne za igranje) pa mislim dace sve skupa malo doprinjeti stabilnosti pod duzim opterechenjem