Uredi opcije --> sekcija "Opcije threaded prikaza" --> "Broj postova po stranici" i "Skraćivanje prikaza o starosti teme"
aj sad reci da bi baš bilo super kad bi se količina threadova mogla odrediti zasebno za svaki forum i još k tome ne prema starosti, nego prema količini iako to nema nikakvog smisla  -->
Citiraj:
Autor domy_os
Neki dan sam se regao na jedan forum i imaju zgodan način aktivacije accounta - nakon upisivanja maila korisniku se na isti mail pošalje aktivacijski kod koji se mora upisati na forum zajedno s captcha kodom. Je li to ovdje izvedivo?
|
zašto? nije baš da nas napadaju spambotovi... ili se varam?
Citiraj:
Autor Baja 001
Nisam vidio (  ), da li postoji opcija da mi prikaže onoliko threadova po stranici koliko ja odredim.
Ako je nema (a nema) da li je moguće ubaciti istu ?!?!
|
hmmm.. weird... kod mene je ima... brzi izbornik -->  Uredi opcije --> sekcija "Opcije threaded prikaza" --> "Broj postova po stranici" i "Skraćivanje prikaza o starosti teme"
aj sad reci da bi baš bilo super kad bi se količina threadova mogla odrediti zasebno za svaki forum i još k tome ne prema starosti, nego prema količini iako to nema nikakvog smisla 
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|