View Single Post
Staro 05.10.2008., 03:24   #1551
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Uredi opcije --> sekcija "Opcije threaded prikaza" --> "Broj postova po stranici" i "Skraćivanje prikaza o starosti teme"
aj sad reci da bi baš bilo super kad bi se količina threadova mogla odrediti zasebno za svaki forum i još k tome ne prema starosti, nego prema količini iako to nema nikakvog smisla
-->
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Neki dan sam se regao na jedan forum i imaju zgodan način aktivacije accounta - nakon upisivanja maila korisniku se na isti mail pošalje aktivacijski kod koji se mora upisati na forum zajedno s captcha kodom. Je li to ovdje izvedivo?
zašto? nije baš da nas napadaju spambotovi... ili se varam?

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Nisam vidio (), da li postoji opcija da mi prikaže onoliko threadova po stranici koliko ja odredim.

Ako je nema (a nema) da li je moguće ubaciti istu ?!?!
hmmm.. weird... kod mene je ima... brzi izbornik --> Uredi opcije --> sekcija "Opcije threaded prikaza" --> "Broj postova po stranici" i "Skraćivanje prikaza o starosti teme"
aj sad reci da bi baš bilo super kad bi se količina threadova mogla odrediti zasebno za svaki forum i još k tome ne prema starosti, nego prema količini iako to nema nikakvog smisla

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote