Pa ja cu poludit!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo danas opet krepo,sam se restarto.
Novi je disk unutra,drugi ram-i(sa 256 na 1gb),drugo (jace) napajanje,druga graficka (7600gt) i on opet isto,evo radio je dva dana i sad je krepo,ceprkam nest po netu i sam se monitor zgasi a komp radi,sad dal se restarta ili ne neznam jer nist nevidim,a izgubio je sam od sebe sve one zvukove od windowsa,zaboravio sve sifre u mozilli.....................
Katastrofa!!!! Jel moze bit da je monitor? Al nevjerujem kad on zaboravi sifre,izgubi zvukove u windowsima,nemogu vise instalirat drivere od volana,a bili su intalirani,kad stisnem system u control panelu pise mi: This aplication has failed to start because framedyn.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem. Nemogu ni paint otvorit,sad mi se iz traya dolje pojavljuje rundll32.exe corrupt file.Vidim da mi ni windowsi ne izgledaju isto,sve nesto bijelo nema onih plavih standardnih rubova.U outlooku mi nece prikazat sadrzaj maila,kao da je prazna poruka. Za popizdit,tak bi ga ritno kroz prozor a nemam para za drugi. Jooooooooooooooojjjjjjjj!!!!!!!!!
Temperature su:
Cpu 50
Gpu 51
HD 38
maticna 36
Poslije igranja igrica je bilo nesto malo vise a ovako na ''leru'' su ove temperature.