Citiraj:
Autor Matebaron
Pa nisu to baš tako monstruozno jake konfiguracije koliko zvuče. Bojao sam se i goreg.
Igra se malo fura na Blood Diamond film, što mi se sviđa. Ali boje su fakat u qrcu... Sve mi je nekako bajkovito kao Oblivion. I nadam se da će se ti blurovi moći isključiti, dovoljno mi je što sam kratkovidan u stvarnom životu.
|
Pa ček malo, gledajući sad recimo DX10 konfu, kolko sam ja upućen unutra su trenutno najjače komponente dostupne na tržištu....ili ima šta jače od GTX280 i QX9650?

Tu ne govorim naravno o nekakvim SLI/CFX konfama.
O proci da ne pričam, soma € samo u nju utučeno

Dapaće, ova DX10 konfa je iznimno jaka i high-end, monstruoznim bih nazvao nekakvu 2x GTX280 konfu, al ni ova nije daleko od monstruoznog.
Ma što se blurova i boja tiće, to je moderno danas, na našu žalost. Evo mogu ti reć, igram GTR evolution, i po mom ukusu ima par koplja realniju grafiku od npr GRID-a. Ne nužno ljepšu i dotjeraniju, već jednostavno realniju. Jer, gdje se to, u kojoj zemlji, na kojoj trkaćoj stazi onaj šljunak uz stazu bljesiče i svijetli?Nigdje....I još masu takvih sitnica, koje nisu uopće realne, al eto, nekima je to lijepo za gledat, pa se to počelo masovno koristit.
Čak mi u i CoD4 neki detalji idu na živce, ima tu i tamo stvarno pretjeranog HDR-a i overbright-a, al tu i tamo. Blurra opće nema kolko ja znam, eventualno kad ti neko flashicu skelji u facu

Tako da je to sveprisutna "moda", a Crysis i FC2 su "trendsetteri" u ovom slučaju. Na sreću, večina tih efekata će se vjerojatno dat pogasit.