View Single Post
Staro 03.10.2008., 20:49   #261
Baka
Pig on the Wing

Baka's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Cool

pozz

od 01.10. uzeo sam si 2D opciju od b.net-a. Dakle kablovska+internet. Osnovni paket kablovske i 2mbps internet. Uglavnom slika na tv je losa, lagano se vidi da su u pitanju neke smetnje. Internet mi je tek proradio nakon sto sam morao zvati korisnicku podrsku i cekati frajera da to pokopca kako treba (likovi koji su mi radili prikljucak nisu to napravili kako treba). A jedan od tipova koji su mi dosli napraviti prikljucak kaze da mi je Htv1 los zato sto je na tv trenutno nekakva meksicka sapunica koja je ko zna koliko puta vec presnimavana pa mi je zato losa slika. Looool.

Sto se tice interneta brzina je 2mbps i ping je u igri 30-40 sto je prihvatljivo, ali zato se non stop osijeti lagani lagg. Vjerojatno je ista stvar kao i sa kablovskom(nekekve smetnje). Zato imam pitanje za nekoga tko se kuzi u te stvari spajanj-kablove i tako to. Buduci da na mom katu (2 kat) nije bio provucen nikakav kabel od strane b.neta likovi su mi iz B.net-a direktno iz stana provukli kabel do kutije koja se nalazi u prizemlju. Taj kabel je dugacak nekih 40-50m. Pa me zanima dali se na tu duzinu kabela gubi i koliko kvaliteta signala? I dali se uopce spaja na taj nacin kablovska i internet? Dali mozda treba doci sa nekim kvalitetnijim kablom do stana a onda se prikopcati sa drugim koji ulazi u stan!?

Hvala svima na odgovoru...
Baka je offline   Reply With Quote