Citiraj:
Autor atha
Nemoj se zamarati previse sa razmisljanjem ako ti je za office use. Tvoj tata je ocito oldschool, a takvi ne vide razliku izmedju monochromatskog CRTa i najboljeg LCD-a.
Nedavno mi se covjek pozalio da mu ne pase Lenovo 220, odnosno da mu je na (mutnom) Samsungu 712n (sa bed pixelima) slika bila bistrija. Eto ti. Covjeku hoces ugoditi, i onda te sokira sa necim ovakvim.
Prednost naravno DVIu, no za upotrebu koju navodis svasta ce zadovoljiti. 
|
Ajd nemoj tako,da si mama rekao,pa ajd

,ili baka..ma na 15 CRT-u je, pa sam rekao,daj idemo se malo modernizirati u firmi..zakržljala nam je malo tehnička strana,P233MMX i 15 CRT,počeo Office brejkati na 64 RAM-a.
Ma pogledat ću taj Philips,ako ništa drugo to za 600kn i složit neki Barton sa 2 gige ddr400-tki unutra i 9250 pasivka,to je to.Office komp,i neki hard 160gb,amen.
Citiraj:
Autor buljo
Pa nemaš do mene, bar ja ne vidim na popisu (a još nisi došao ni na drugu stranicu ko neki drugi  )
Problem kod tih velikih monitora jer njihova reza i slova su sitna (govorim o starijim ljudima od 40 pa nadalje) pa se mora smanjit reza a stiskanje AUTO ne gine da slova onda budu čista).
|
Apsolutno,stari još pita koji će ti qrc taj Samsung televizor u sobi

,245B, ja ono,pa za filmiće

,hustler i to..
Nekako sam dojma da je i za office use 20 cola dovoljno,već je i 22 tu mač..
Ma,bitno da je konfa tiha,pasivna,da ima RAM-a i harda,ionako znaš šta je office..ADSL,program za printanje,program za ulazne račune itd,office paket, sve to povezat,bla bla.Ako je mogao u ADi 15 i 17 gledat,gledat će i u TN.