Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 03.10.2008., 16:55   #96
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
puno prepucavanja nego pitanja za vas koji ste odigrali demo

1ozlijeđeni igrač,je u prapavom smislu ozlijeđen??ili samo malo sporiji nego inače,ako vam se netko ozlijedio.
2se i dalje mogu s jednim boljim igračem svi igrači predriblati i dati gol??
3se idalje može po boku pretrčati teren bez da te itko izgura ako si bolji igrač??
4samovolja golmana i igrača u šesnaestercu i dalje prisutna??
1) meni se još nitko nije ozlijedio...
2) možeš ti prediblati i imati bržeg igrača ali mu u pomoć dolaze drugi, a ako je dobar odbrambeni igrač možda ga i predliblaš ali te nekako stigne i zaustavi šut ili izbaci iz ravnoteže (realno je)
3)ne možeš, ista stvar kao i pod brojem 2)....dodavanja imaju veliko značenje što je odlično...naravno da ima brzih igrača s kojima možeš i pretrčati nekog ali moraš znat šta češ s loptom da ne bouljaš naokolo s njom jer odmah igrači dođu na tebe...
4)nisam to primjetio, mislim da toga više nema

uglavnom, meni je ovaj pes odličan....prije kad sam napisao za pes5 da mi je najbolji, fulao sam, pes 6 mi je najbolji, a ovaj je u tom rangu ako ne i bolji....svaka pohvala! bravo za konami

a to što ne mogu birat rezoluciju 1680x1050 e to mi nije jasno, a neki kažu da mogu...ma na koju foru? možda konami prepoznaje samo neke modele monitora pa automatski igra skuži da može ić ta veća rezolucija...ali ja imam samsung 226BW...pa mi nije jasno ako ide na tu foru zbog čega mi neda veću rezoluciju....ali potražit ću patch...ako tko nađe nek stavi link i za nek druge patcheve....

EDIT: našao sam na evo web forumu patch za veću rezoluciju....stavio sam 1680x1050 na high....imam malo stariji komp pa mi je pes 2008 znao dosta zaštekat kad bi bio blizu gola (pogotovo tamo), ovdje ništa, ni malo da se uspori....super...još jedan plus za konami!

izgleda da su im se zatresle gaće prošle godine jer su napravili sranje a sve više njih je preferiralo fifu (iako ne kužim zašto)...ove godine će glatko pregazit fifu....a ne zaboravimo tu je još i licenca za ligu prvaka...

Zadnje izmijenjeno od: alan_poh. 03.10.2008. u 17:43.
alan_poh je offline   Reply With Quote