Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 03.10.2008., 14:50   #91
Njokli
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Evo bacio još par tekmi... Malo mi se popravio dojam (ali to je uvijek tako). Tko god voli i igra PES uvijek će imati pokoju primjedbu na novi nastavak.

Po meni

DOBRO:
1.Veća tolerancija od strane suca pri duelima tijelom
2.Com pressure ( ako se u obrani konstantno drži kvadratić pomoćni igrač neće samo trčati ko blesav za napadačem nego će mu kad dođe u poziciju polomiti obje noge, na što treba pripaziti )
3.Dodavanje je malo kompliciranije, ali samim time realnije i otvara više mogućnosti.
4.Čini mi se da će ovaj put pljugeri koji igraju s brazilom, barcelonom i interom morati upotrijebiti malo više mozga, a ne oslanjat se na individualne mogućnosti pojedinih svemirskih igrača i prolaziti 1na1 kao od šale i zabijati iz mrtvih kuteva.
5. Bolje je napravljeno brzo izvođenje nakon prekršaja
6. SOUNDTRACK najbolji do sada!

NE TAKO DOBRO:
1. Nadao sam se malo većem pomaku u grafici.
2.Ne znam dali je stvar s demom, ali navijači su kao pokvarena ploča, pomalo su iritantni.

Opći dojam je da treba malo privikavanja na novi PES, ali to bar ne bi trebalo biti teško
Što se tiče zvuka prilikom šuta na gol... to se nikad neće promijeniti, još od vremena ISS je taj zvuk kao da igrač šutne vreću krumpira. Jedino čemu se nadam je da će online mode biti kvalitetniji od prethodnika koji je totalna pušiona.

Ima li zainteresiranih za online turnir u PES2008 ovaj vikend?
Njokli je offline   Reply With Quote