Citiraj:
Autor ABuser
Koji je ovo bullshit ekipe koja brije na frekvencijski raspon od par herca više. Ljudsko uho čuje raspon od 16Hz do 20kHz, i to idealno. Jako puno, da ne kažem gotovo svi ljudi, imaju određene "rupe" te ćak u tom IDEALNOM rasponu ne čuju neke tonove. Dakle nema ni smisla gledati neke glupe specifikacije koje počinju sa 5Hz jer to jednostavno NE MOŽEŠ čuti!
|
....tko je rekao da cuje 5kHz ?? tebi su dobre i one iz konzuma za 50kn kad nema smisla gledati GLUPE specifikcije.....drugo ja kazem da model koji preporucam ima odlican zvucni spektar u usporedbi s 3 puta skupljim slujama (hdj 1000) koje imaju navedeno 5 to 30,000Hz jer sam koristio jedne i druge (i puunooo drugih modela) i govorim iz svog iskustva a to je glazbeni urednik radio postaje i dj koji je prosao sve klubove i diskace u sib-kninskoj zupaniji a ovo sam naveo radi lakseg objasnjenja stvari.....nazalost ovdje samo prolazi prepruka tipa ove su super ludilo mega bass rastura itd.....stoga pametuj nekom drugom