View Single Post
Staro 03.10.2008., 14:25   #32
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
Koji je ovo bullshit ekipe koja brije na frekvencijski raspon od par herca više. Ljudsko uho čuje raspon od 16Hz do 20kHz, i to idealno. Jako puno, da ne kažem gotovo svi ljudi, imaju određene "rupe" te ćak u tom IDEALNOM rasponu ne čuju neke tonove. Dakle nema ni smisla gledati neke glupe specifikacije koje počinju sa 5Hz jer to jednostavno NE MOŽEŠ čuti!

....tko je rekao da cuje 5kHz ?? tebi su dobre i one iz konzuma za 50kn kad nema smisla gledati GLUPE specifikcije.....drugo ja kazem da model koji preporucam ima odlican zvucni spektar u usporedbi s 3 puta skupljim slujama (hdj 1000) koje imaju navedeno 5 to 30,000Hz jer sam koristio jedne i druge (i puunooo drugih modela) i govorim iz svog iskustva a to je glazbeni urednik radio postaje i dj koji je prosao sve klubove i diskace u sib-kninskoj zupaniji a ovo sam naveo radi lakseg objasnjenja stvari.....nazalost ovdje samo prolazi prepruka tipa ove su super ludilo mega bass rastura itd.....stoga pametuj nekom drugom