Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 03.10.2008., 13:53   #87
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Khm... pa smijesan si mi jer se malo previse opterecujes jednom obicnom igrom, al dobro, nema veze, jebes to sad. E da, pa valjda si se sad razuvjerio da nisam neki balavac koji je za PES cuo prosle godine, nego neko ko ga igra od njegova pocetka, pa eto, jos i dan danas. O online modu neam kaj rec jer ga nisam probo, al mislim da to nema neke prevelike veze sa samom igrom, ovdje (zasad) pricamo o SP ili MP-u (obicnom) pa cemo se drzat toga...Ne, nisam veliki fan igre, nit mi je to u interesu, samo ocu rec da sam odigro jako puno utakmica i znam o cemu pricam. To kaj ljudi pricaju po forumima ti je onak...li-la...pa jebemu, svako ima pravo na svoje misljenje, a zato postoje forumi da se misljenja iznose i da se na temelju istih diskutira o necemu...Nekome ce se igra svijet, nekome nece, neko ce ju pohvalit, a neko pogrdit...Kaj ocu rec? Ocu rec da bas zbog tih misljenje, koja dosta cesto nisu jednaka, ne mozes nekoga ''napadat'' jer nema isti pogled ne igru ko ti...PES2k8 se jako puno igro, izaso je prosle godine u 10-11 mjesecu i mislim da je u ovih godinu dana ''sakupio'' dosta fanova igre i da ce, oni kojima ova 2009-ka ne predstavlja nista novo, jos neko vrijeme ostat na šit2008...Vidis, i po pitanju FIFE mozda malko pretjerujes. Istina, ni ja je ne volim, PES je daleko bolja nogometna simulacija, ali ne mozes nazivat gnjidama oni koji je igraju...nema tu nikakvog srozavanja na nivo gnjide...mislim, glupo je jebote...Neki vole fifu neki pes i to je tak, nemres omalovazavat ljude koji vole ono kaj ti ne volis...Ja ne volim strategije, pa ne smatram budalama ljude koji ih igraju, jer ih ima puno...pa ocito ima nesto u tome.
Sta mi tocno bolje izgleda na 08'? Pa cuj...sve...mozda teren prije svega...igraci su ok i na 2k9. Jedini veliki plus za 09' je mozda nekakva, ajmo rec, optimizacija...mislim da nesto bolje radi nego 2008. Konkretno, to sam primijetio na replayevima, na kojim u 2008 zna stucat. Eto, tolko od mene.
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote