Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 03.10.2008., 13:29   #82
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
zashto sam smijeshan? kaj sam studirao komediju na veleuchilishtu lafmajasof?
ne namecem svoje mishljenje kao chinjenicu jer sam nakraju posta napisao da kuzhim da svatko ima pravo na svoje mishljenje (i ima, koliko god se drugima ne svidjalo)...
uvijek postoji netko tko misli razlichito od vecine, pa maloprije sam bio na forumu pesserbia di imash zanimljiv poll vezan uz PES2009...pogledaj si ga...
pitao sam te za godine jer sam bio uvjeren da bez obzira na broj tvojih postova da si neki balavac koji je za PES chuo tek proshle godine....
2008 ti mozhe biti i dobar zato jer je to (kakti) next-gen nogomet, iako kompa mozhesh tuci vishe od 3-4 gola razlike u svakoj tekmi.....online mode je chisti promashaj (ako imash origigi, znash o chemu pricham)...
a daj mi reci kolko si puta tu onda proshao samo trcheci po krilu? (nemoj mi sada reci da igrash na nekoj manjoj tezhini od top playera, jer sve onda pada u vodu kaj sam htio dokazati)
u PES2009 na top playeru nemozhesh samo prolaziti i ko kakav lajbek dodavati u sredinu, jer ako velish da si zorno pratio igru, vidjel si da se igrachi povlache u 16m i pokrivaju prostor i igrache kao pravi....
je, najgori je i zato da si barem mali fan igre ishao bi izvan okvira RH i chitao malo osvrte Konamijevaca gdje priznaju da su zasrali sa shit2008, kao jedan primjer to navodim, dok za drugi, odi na bilo koji forum u svijetu i chitaj malo kaj ljudi govore u shit2008 :S
igral sam ga samo zato jer je FIFA josh vece sranje od njega, pa se nisam htio srozati na nivo gnjide pa da je igram....
to shto sam naveo kakve sam sve stvari ubacio je samo chinjenica koliko sam ochajan bio da se igra poboljsha... a ne zato da se qurchim
shto ti to tochno bolje izgleda na shit2008? stadion? publika? lopta? igrachi? brate mili PES2009 je temeljen na grafici shit2008 i uvedena je neka polu 3d publika, realniji transparenti, fizika lopte poboljshana (treba znati pucati :P) dodavanja idu kako treba, do igracha, a ne kada sam dodajesh da lopta jedva da se dokotrlja....uveden je novi manual pass (opet, ne koriste ga svi, jel tak?) kojim mozhesh rascjepati obranu brutalnim dodavanjima, lopta se ne lijepi za nogu, vec u sudaru sa igrachima se ne kontrolirano odbija.....
i sve to ti nije dosta? :S
manki je offline   Reply With Quote