Citiraj:
Autor manki
najgori PES u povijesti ti je najbolji....? odi igrat FIFU...
kaj ti je tu problem kaj nemresh trchati ko konj i prolaziti sve? problem je kaj se bash mora igrati? e pa majstore......
igrivost nemoj spominjati jer kao shto sam rekao, ovakav gameplay bi svaki pes trebao imati (osim naravno shit2008)...
travnjak? plocha? aj gledaj pazhljivije i vidjet cesh da napokon mozhesh vidjeti vlati trave...u shit2008 si imao ravnu plochu...
imam EVO2 patch sa preko 250 stadiona, preko 150 kopachki, 150 lopti....sve original dresove i sve up-to-date...igra mi je teshka oko 15GB...
i dalje mogu reci da je PES2009 DEMO bolji od svega toga...
kuzhim da je to osobno mishljenje, ali da te pitam....koliko godina imash i koje si sve serijale igrao?
|
Hehe, malo jesi smijesan, al ok

2008 je najgori PES? OMG, svaka ti cast...Meni osobno izgleda 2x bolje od ovog. Odigro sam sad par utakmica i ne vidim nis u ovom novom, a otkud tebi da je 2k8 najgori PES, pojma neam.
I da, i tu se da tracat ko konj i prolazit sve igrace, tak da ono...teorija ti bas i ne stoji.Da, travnjak je ploca, vjeruj, gledam pazljivo, nisam zmirio kad sam igro

. Ja sam 2k8 igor bez ikakvih patcheva i odlican mi je bio, a to kaj tebi igra tezi 15GB...koga to zanima?
Dalje...imam dovoljno godina da ti mogu rec da sam igro PES od prvog serijala, kad se igra zvala ISS (International Superstar Socce)(ak se ne varam), jos na playstationu, znaci dok jos komp nije ni prismrdio ovoj igri, tak da mi ne moras pricat o povijesti ove igre, jer sam igro sve moguce serijale. To kaj je tebi ovaj 2009 revolucija, mene ne smeta, al nemoj nametat svoje misljenje kao nekakvu cinjenicu, nego ga lijepo zadrzi za sebe i uzivaj u novom PES-u.