View Single Post
Staro 03.10.2008., 10:56   #20
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja sam ga redovito kupovao kad sam počinjao s PCima (tamo negdje u drugoj polovici 90ih) poslje sam ga jednostavno "nadrastao" i rijetko kad ga kupim ono kad me naš privuče neki naslov ali ne pamtim kad sam ga zadnji put kupio, jednostavnije je i brže na netu saznati što mi treba, a i aktualnije je, za nekog ko počinje ili ga samo površno zanimaju IT i gadjeti je i više nego dosta toga napisanog u njemu, sad to što se neki put zna desit da baš nije sve u životu kako piše tamo to je već drugo, svi smo ljudi i griješimo...

Što se nagrada tiče vjerojatno nije problem sam BUG (i ostali časopisi) nego firme koje su to ranje sponzorirale, a danas vipe nemaju interesa za to (ili su crkle) jer bi časopisima bilo besmisleno i glupo samima to financirati, jer časopisi ne kupuju (više-manje) ništa od onoga što testiraju nego to dobiju na testiranje od raznih firmi i zastupnika i nakon toga im vrate (uglavnom) makar imali to i par mjeseci kod sebe i zapravo oni osim onih računala na kojima tipkaju tekstove i par testnih strojeva imaju samo posuđene djelove u svojim "labosima" i nemaju kaj djelit od toga...
Na kraju glupo bi im bilo svaki mjesec spiskati pardesetak somova na nagradnu igru (kupovanje komponenti je samo jedna od stavki) ako time ne dobivaju nešto posebno za sebe (a to ne dobivaju tako dugo dok se većina mjesečne naklade prodaje i bez toga) prema tome netreba čudit da to ne rade, ako će im past naklada vjerojatno će to uvesti, ili ako neki od zastupnika otvori suradnju u tom smjeru...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 03.10.2008. u 11:29.
yedwy je offline   Reply With Quote