View Single Post
Staro 03.10.2008., 10:01   #16
igor106
čuđenje je početak znanja

Datum registracije: Aug 2008
Sad sam kupio za ženu ovakav HP 6820s i mogu ti ga preporučiti. kvaliteta izrade je dobra. sve je stegnuto, precizno, elegantno... u Compaqovom poznatom stilu. Ja sam ga platio 4325kn iz Telebita. Konikom izgleda još fura stare cijene al eto to je ograničenje kojeg sam odabireš... Iz Konikoma ti mogu preporušiti i ovaj HP 6730. To što je sjajan monitor je sasvim OK. Boje su živahne, kontrast je super. Dizajn mi izgleda isti s 6820, samo što 6730 je crn, a to znači da nakon godinu dana neče se primetiti da se srebrni finiš ogulio. Zapravo jedina mana kod 6820 je to što ima taj srebrni finiš na palm-restu. To se brzo oguli. Na mom HP530, kojeg imam godinu dana več se vidi gdje su ruke bile, pa umesto srebrno sad postaje sve nekako crno. Al s druge strane, za 4600kn dobiješ 17 inčni monitor, a vjeruj mi, to i te kako znači kad si sate i sate na kompu. Tipkovnica za moje apetite ja malo pre tvrda, ali navikneš i na to. Prije HP530 koristio sam Toshibu i ta tipkovnica je fenomenalna, al s druge strane nije tako stegnut i čvrst ko što zna bit svaki HP Compaq. Tipkovnica je kompromis kojeg možeš napravit budući da si ograničen i financiski i moraš kupit iz Konikoma.
Da skratim, ako želiš udoban rad, čvrsti i elegantan lap onda uzmi 6820. Za te pare dobiješ najviše komocije i performansi. Baterija traje oko 2.5 sati što je OK. Lutao sam po trgovinama i online preko mijesec dana, pročitao puno reviewa i za te pare sam i ja odabrao 6820. Pozdrav.
igor106 je offline   Reply With Quote