View Single Post
Staro 02.10.2008., 21:46   #11
Željko Dular
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Imam problem sa xpsom m1530

Danas sam srusio OS na njemu, fino ga reinstalirao, ubacio driver disc u njega koji sam dobio sa laptopom i onda se pojavio problem, na driver disku uopce nisu driveri za xps 1530. Poslje visesatnog kopanja po dellovoj stranici skinuo sam sve drivere sa njihove stranice i vecinu stvari uspjesno instalirao, ali jos mi je u device manageru ostalo 4 stvari koje su neprepoznate.

Sve su pod imenom: data interface

Vise ne znam koje drivere da skinem tak da i njih rijesim.

A sto se tice della i njihovih diskova sa driverima totalno su u komi, ovo mi je drugi dellov laptop, i ista prica ko i sa prvime, na disku nema drivera za graficku karticu, zvucnu karticu........ uglavnom to nikome nije problem tko ima non stop pristup internetu, ali radim na brodu i kad odem nemam uopce pristupa internetu na 3 i pol mjeseca tako da si mozete zamisliti kakav je superioran osjecaj imati konzolu za igranje pasijansa i frecella, koju sam platio 2k€ jer ne moze svirati mp3ce posto nema drivera za njega, a kamo li gledanje nekog filma ili tako nesto, a da ne spominjem sucajno igranje neke igre posto bez drivera je ista prica kao da imam s3 triox64 graficku sa 512k RAMa, a ne geforsicu 8600.

Ono ruke mi se pomalo vec tresu i puca me nervoza, i mislim da mi je ovo zadnji dell jer ovo vise nije slucajnost.

A od laptopa sam imao i Toshibu, i HP-a i nikad nisam imao takvih problema, plus kad sam pokusao kontaktirati dell customer service elegantno su me odje... nemoze se poslati mail posto nesto ne stima sa mailom..., telefonskog broja nema za hrvatsku, probao sam i broj u engleskoj, ali mi se javlja samo masina i ostavlja me na cekanju... a posto je medjunarodni poziv bas i nije ugodno gledatki kako telefon odbrojava minute.

Hvala na citanju ovog maila, sad se osjecam lakse i pomalo mirnije, btw, jel netko zna kaj koji je to driver koji jos moram skinuti da rijesim jos i te zadnje neprepoznate dijelove kompa, tak da imam cijelu kolekciju drivera na hardu.
Željko Dular je offline   Reply With Quote