kako igra? pa nece kroz mjesec dana jedna ploca ili procesor pojeftiniti za 50%. napravi se u prvom tjednu svakog mjeseca update, pogledaju se cijene, iskombinira se nesto bolje (ako bude tolika razlika u cijeni), i to je to.
ne znam jesi procitao sto sam napisao, nisam da se ide na konfu do ravno striknih 4000 kuna. vec samo da je budget otprilike 4000 kuna, da se stave vise razlicitih komponenti koje mogu uci u taj budget (a sve su manje vise best buy, vise modela ploca, procesora, grafickih, recimo), i da zbroj njih kroz raznorazne kombinacije ne prelazi zadan budget.
onda pojeftinjenje jednoj 5000BE ili 8400 za 20-30 kuna nebi igralo ulogu, razumijes

.
i jos sto se tice otvaranja teme. na pocetku sam rekao, to nije posao za jednu osobu. moze se, ali mislim da nitko nije lud ici to sam se sklapati, pisati, traziti, i na kraju krajeva odgovarati za sve napisano.
ima ljudi sposobnih (sposobnijih nego ja), ako se njima da, lako se ovako nesto izvede. meni nije u cilju otvarati nove teme i stancati postove. samo bi htio pomoci jer imam vremena. ako ideja kao takva padne i ne naide na odobrenje barem nekih ljudi (nekih modera, nekih clanova), ja ne vidim svrhe takve teme. jer ja kao korisnik nisam dovoljan da bi updateao jednu takvu temu, tu i moder treba malo pomoci. nadam se da ste me razumijeli sto hocu reci.
sto se tice oc stikija........znam

. zato sam napisao, tko ne procita stikije, banana. i mir. mozda je malo sirovo, ali zato i sluze stikiji. tamo pise manje vise sve objasnjeno kako treba, to sto su ljudi lijeni i bahati, neka im. ban.
naravno, ne mislim sada na apsolutno sve nove teme vezane za oc, da ih treba lokati i autore kazniti, ali debelu vecinu da. isto se primjeni i ovdje, i bi bilo puno preglednije.