Citiraj:
Autor McG
Sve je to fino i krasno, ali DoX_Chabar priča o tome da se složene konfiguracije stave na naslovu stranu PC Eksperta.
|
uf, nisam tako skuzio. i osobno nisam za to, ako me se pita, jer ne vidim svrhe. za to postoji
Forum kao takav, i po meni i vise nego dovoljno. kada netko trazi savjet za konfu, ide na podforum
Konfiguracije.
Citiraj:
Autor McG
Da "hoću internet" generacija zna cijeniti određene stvari i trud i da nisu tolko lijeni, već bi odavno postojal sticky, tj. onaj prvotni se ne bi ni brisal već samo nadoupnjaval, ali pošto oni ne mare za druge, zbog čega bi vi/mi marili za njih.
|
ha, nemam pojma dal bi sljakalo i kako bi sljakalo jer nisam vidio prvi stiki (ako sam skuzio, postojao je, vezan za konfe). sto se tice vremena i truda, nije mi prvi put da nesto tako radim, znas i sam.
jos samo nesto da razjasnim sto se tice same ideje. ta potencijalna tema se zakljuca kao stiki, i bude prva gore. ova pomocna se redovito bumpa (jer se ljudi cijelo vrijeme javljaju sa ovim, onim, prohtjevima i pitanjima), i samim time bude pri vrhu.
sto hocu reci? javi se joza i hoce konfu. ako ne pogleda prije u stiki koji je odmah ispod pravila, delete. stiki se stavi sa naslovom tipa "
slozene best buy konfiguracije, obavezno procitati prije otvaranja nove teme", i to je to. u njoj dati link na ovu pomocu, i nista vise. imas slozene konfiguracije sve na jednom mjestu, ne treba traziti nista (trazilica kao takva se vise manje izbacuje, barem sto se tice konfiguracija), puno manje posla (jer je sve vezano za jednu glavnu i jednu pomocnu temu), i to je to.
i ako postoji mogucnost zakljucavanja glavne teme, ali da se moze updateat s vremena na vrijeme (tipa jednom u mjesec-dva, ovisno o samom dolasku boljih, tj isplatljivijih komponenti).
ponavljam, ovo je samo prijedlog za koji mislim da bi mogao sljakati. ako nista, nista

.