Sve je to fino i krasno, ali DoX_Chabar priča o tome da se složene konfiguracije stave na naslovu stranu PC Eksperta. Primjera radi da pored Home, Članci, Novosti i ostalog, stoje i Konfiguracije. E sad, kad je to u pitanju, samo ljudi koji su glavni i odgovorni (tor i horza, ponajviše on, jer bi vrlo vjerojatno čovjek to trebal implementirati u već postojeću organizaciju naslovne stranice) imaju pravo glasa. Vi, ja i ostali forumaši tu nemamo kaj previše razglabati. Ja i dalje stojim iza toga da budete izgubili puno vremena i dobre volje, jer budu lijeni forumaši i dalje pravili sranja. Istinabog njih se lako sankcionira, ali iz dana u dan se registrira određeni broj nadobudnih koji samo čekaju da otvore temu i pitaju dal je dobro ono kaj su složili. Kaj se tiče konfiguracija na forumu i to sam već nekolko put komentiral i diskutiral. Nema smisla da se više ponavljam, jer stvarno ne vidim razloga da vi (ili bilo ko drugi) trošite svoje vrijeme na one koji ne cijene tuđi trud. Tema s različitim budžetima ima napretek, a ako se gospodi ne da čitati ili odvojiti koju minutu da pregledaju starije teme, mogu komotno pomoć, savjet i mišljenje tražiti na drugim forumima. Fala bogu ima ih kolko im srce želi, pa im ne bude problem naći onaj pravi. Da "hoću internet" generacija zna cijeniti određene stvari i trud i da nisu tolko lijeni, već bi odavno postojal sticky, tj. onaj prvotni se ne bi ni brisal već samo nadopunjaval, ali pošto oni ne mare za druge, zbog čega bi vi/mi marili za njih.