(zna mcg o cemu pricam)
nesto jako slicno smo omega i ja napravili na Links-u, i vise manje je sljakalo. ne znam kako bi ovdje to islo jer stvarno ima ljudi koji su nenormalno lijeni i ne daju si truda ni 2%, te zele sve servirano odmah sada. a onda ima i ljudi koji si daju truda nesto nenormalno mnogo, sto me opet iznenadi (ugodno, jel)........
sto se mene tice, meni nije bed. mi smo malo to razlomili u (na Links-u):
Intel / AMD
Offlice / Multimedia / Game
eventualno HTPC
podjela po budgetima
i jos otvorili jednu temu koja je sluzila iskljucivo kao pomocna ovoj glavnoj, gdje se ljudi javljaju i pitaju sto vec imaju pitati za slozene konfe, predlazu druge solucije komponenti da se uvrste kao nekakav best buy, neke finese kod samih komponeni i slicno.
e sad, postoji jos jedan problem. mi smo imali srece pa smo bili ograniceni samo ponudom Links-a, pa smo stavljali komponente iskljucivo iz njihove ponude. ako bi se i islo na ovakav nekakav projekt, kako odvojiti iz kojih trgovina ponuditi komponente? iz svih trgovina informatickih komponenti? i onda se javi neki seljo iz mrduse donje, on ima samo vemil, i trazi konfu.......jer je lijen sam sloziti otprilike priblizno jednaku konfu na temelju jedne od predlozenih.
kako god, ponavljam, ja sam za. bodgo, elvis again, coconut, ja (ako smatrate da su ok slozene konfe u zadnje vrijeme od mene).......ili nek mcg (ako mu/ti nije problem odredis par ljudi) koji zele pomoci, i samo oni naprave i ureduju tu temu.
a ako se zaleti koji padavicar i trazi konfu koja odgovara 90% onoj koja je predlozena za odredeni budget, fino delete post, i kartonce korisniku. bilo bi vise reda, zar ne?
naravno, svaka konfa bi mogla proci kroz ruke mcg-u. za svaki slucaj

.