Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 01.10.2008., 23:44   #55
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Evo upravo probao demo pa dojmovi nakon 2 tekme...

Grafika odlična, igrači izgledaju jako dobro, napredak u odnosu na prošlu godinu, stadion i tribine odlični također, jedina zamjerka ide na teren, bar ovaj jedan u demo verziji, izgleda kao ploča po kojoj igrači trče, tu mi je prošla verzija djelovala bolje (moram opet stari probat da se uvjerim)

Kretanje igrača odlično, sam način pokreta i svega realno prenesen na igru (npr. C. Ronaldo i Rooney), brzina reakcije igrača ovisi o kvaliteti tj ocjenama igrača, znači igrači tipa Ferdinand njima treba malo više vremena za promjenu strana trčanja dok C. Ronaldo doslovno leti po terenu.

Igrao sam na top player, protivnički igrači dok su u posjedu lopte djeluje mane opasni nego prije po gol, ali zato im je dosta teže oduzeti loptu (možda opet subjektivno), no dok se brane djeluju puno slabije, lako ih se da okrenuti, pretrčati sa naglim ubrzanjem, ostavljaju dosta prostora za gradnju napada (igrao sa Man Utd protiv Liverpoola)

Najlošiji dio igre je zvuk (hm tradiocionalno), dodavanja se prejako čuju, zvuk ko da se lupa u drvo a ne loptu, udarac u vratnicu (imao sam jedan) posebno loš, kao da pogodite u lonac zvoni, u prošloj daaleko bolje je to bilo

Evo onak na prvu iz glave
Lud76 je offline   Reply With Quote