Citiraj:
Originally posted by vga killer
Na rotoru u NZ najbrže kao suvozač s Jugićem 110 na ulasku, 180 stupnjeva (vraćali smo se po nekaj do frenda), 130 km/h na izlasku.
Pitam se kak sam živ uopće.
|
Dođem nakon dugo vremena na forum, i što vidim? Miro me obavjestio o ovome threadu, pa sam skočio pogledati. I šta vidim? Hrpu gluposti.
Rotor je opasno mjesto i jebanje majku njegovom konstruktoru i slično? A pogledajte quote... i onda je rotor kriv?
ja dosta često prolazim rotorom, skoro svaki put kad od starog uzmem auto, jer idem na trešnjevku. i nikad sranja. samo jednom kad sam se vraćao navečer doma su mi dva kretena izletili s autoputa i morao sam naglo skrenuti u lijevu traku, fala dragom Bogu da nikog nije bilo. Vezano uz taj događaj pogledajte samo gornji quote.
Rotor nije nikakav problem, ok je napravljen, samo po meni ne bi trebalo biti lijeve trake, jer su ljudi mulci i ne vide kamo treba skrenuti. kao i svugdje u prometu, a ne samo na rotoru, treba pripaziti šta rade i drugi auti, a ne misliti samo na sebe.
A Miramarska? Priznajem da je usko, ali su zato 4 trake. nekad davno to nije bilo tako usko, ali nisu ni bile 4 trake... mislim da je ipak ovo bolje rješenje.
propali šaht? grozna bolest svih naših prometnica i užasno mi ide na živce. svaki put kad pređem preko jednog, spominje se nekome majka.