View Single Post
Staro 01.10.2008., 14:44   #13
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Promijenio sam dva skenera koji ne rade u 64 bit windowsima, tek treći je radio kako treba.
Promijenio sam 4 web kamere dok nisam našao onu koja radi kak spada u 64 bit windowsima.
promijenio sam dvije tv kartice dok nisam našao onu koja ima podršku za 64 bitne windowse.
Prije mjesec dana došla mi u ruke wireless kartica koja ne radi pod 64bit okruženjem, mada piše u uputama da radi. U 32 bit okruženju radi normalno.

Skype se ruši i ne želi se spojiti u 64 bit windowsima. Stavim pidgeon s dodatkom za skype i opet ista stvar.
iTunes, iPhone software ne rade u 64 bit windowsima (sdobro, ovo mislim da su riješilis najnovijom verzijom?).
XAMPP ne radi u 64 bit okruženju.
Avid Media Composer ne radi u 64 bit windowsima xp.

Trebam li dalje? Jer imam još, pogotovo što se softwarea tiče
A da ne govorim o nekom starijem licenciranom softwareu koji možeš imati i da ti ne radi na 64 bit winsima.
Da, imaju ugrađen emulator za 32bit aplikacije, ali baš ne radi sa svim softwareom...

Dakle, treba se u svakom slučaju dobro raspitati za sve programe koje koristite (i za drivere) prije nego stavite 64 bit windowse xp.
Ja sam svoje probleme riješio, našao kompatibilni software i hardware i to je to.

Sve što govorim odnosi se na windows xp pro 64bit. Vistu nemam namjeru koristiti za išta iole ozbiljno