01.10.2008., 01:26
|
|
|
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Autor electric_dreams
CD-RW mi ne znači ama baš ništa. Bojim se da je s H55 slučaj isti kao i s GH22LP20, s obzirom da ih veže panasonicov chipset. Ostaje eventualno jedino da netko od ljudi koji osobno posjeduju LG h55 provjere u real life-u da li može pržiti CD na 8x, pa da budemo 100% sigurni.
Da je LG h44 kojim slučajem raspoloživo u nekom dućanu u zagrebu ja bih ovaj tren otišao kupiti, al s obzirom da nije već 3 mjeseca (te vjerojatno ni neće biti više), sad moram razbijat glavu...
Moguće je da je tako kao što kažeš, a opet moguće je da će i biti nekih problema. Također, moguće je da u mom slučaju sa SATA DVD-RW-a neće biti moguće instalirati windowse, jer ga ploča, neće prepoznati ( kao što ne prepoznaje ni SATA hard disk do F6 ubacivanja drivera), a da bi došao do F6 faze, moram imati Windows instalacijski disk pokrenut u optičkom drive-u, ne?..........
Izgleda kao da u ovoj situaciji nikako ne mogu dobiti i ovce i novce, tj Lg pata pržilicu s renesans chipsetom.
|
Da, jako ih je teško nabaviti u zadnje vrijeme, čak i SATA modele... Mislim da se ipak negdje može iskopati H62, H66 ili još najprije GH20 koji su Renesas (ne Renesa ns), ali su SATA. Glede F6 problema, zaista tu ne vidim prepreku. Ako je ploča starija pa nema Native IDE rješenje je nLite i ubacivanje storage drivera u instalacijski CD. Ako je ploča novija, uključiti Native IDE u BIOS-u i opet nema problema. A ako baš mora biti LG, Renesas i IDE - tržnica?!
|
|
|