Imam ovu njoku vec nekih mjesec dana, kupljena je u T-Mobile-u...zapravo u jednoj trgovini koja je njihov prodajni partner.
Od samih pocetaka konstrukcija je losa. Poklopac baterije skripi od prvog dana,sada puno vise pa sam morao umetnut papirice. Mobitel jako skripi u podrucju bocnih tipki, cim se malo dotaknu ili se tu mob uhvati sve krcka. Metalni okvir u gornjem dijelu mobitela ima lufta pa i tu skripi. Skripi skoro svugjde. Donji dio plastike iznad display-a se uvija na pritisak prstom,otprilike 1mm. Eto moje pitanje je da li je to kolko toliko normalno na ovom mobu, iskustva drugih? Koliko sam ja citao na netu to se ne bi smjelo dogadjati. Mogu li to nositi u mobis kao reklamaciju u sklopu garancije??? Ovo me stvarno nervira i ne podnosim kad je mob kao neko sranje plasticno,a ovaj to nije...barem ne bi trebao biti.
Sto se tice WLAN-a...
Kod kuce se spojim na komp koji ima pristup na net. Radi sve 5. Ali nakon nekog vremena mi kaze da nema dovoljno memorije i net vise ne radi. Koristim operu mini zadnju verziju,ali sa bilo kojim programom ak probam na net kaze nema memorije i nek zatvorim neke aplikacije..bla bla. Kada se to dogodi onda mi vise ne pronalazi ni wlan. NApravim reboot i onda sve ok. Da li je ovo onaj famozni problem sa wlanom? Kolko sam ja shvatio ljudima se dogodi da uopce ne mobu naci wlan. Ja ga nalazim i koristim al nakon nekog vremena crkne i samo reboot pomaze.
Help u vezi oba problema!!!