View Single Post
Staro 30.09.2008., 11:16   #43
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
najgore je kaj jesam. i fakat, polako se izgubila nit vodilja cemu sve to. i ova metafora oko bojkota je onak, u nedostatku boljega . a mozda sam samo izgubio smisao u skupljanju bocica, stitova i haljinica...

kaj se tice zakrpa i dodataka. pa jedino mmoi ionako naplacuju zakrpe (putem mjesecne pretplate) dok sve ostale mario igre poput coda, SCa, UTa i ostaloga ne. Naplate se ekstenzije, koje ionako ako neces nemoras kupiti, dok te mmo cijedi i cijedi...iz mjeseca u mjesec. no, nema vazno, bio je to tren male frustracije prema mmo zanru koji je ostao na razini od prije par godina, i nije donio nista novoga u svoj zanr. ali sry,nebum vise OTo warcekic topic...

Mislim da je ipak SITNA razlika između MMO-a i npr UT-a u tome što kod UT-a firma koja ga je izdala ne vrti 1000+ servera i plaća 10000000 terabajta prometa mjesečno, nego to pada na igrače...kužiš razliku?

Da li u UT-u imaš 200 zaposlenih CSR-a kojima se igrači mogu požaliti na bug i slično? Samo na to otpada MILIJUN $$$ mjesečno ako im je recimo 5000$ mjesečna bruto plaća
segregator je offline   Reply With Quote