View Single Post
Staro 29.09.2008., 22:07   #40
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Kit 18-55VR) bi me koštao 3.000,00 kn Canon EOS 450D (Kiss X2) ( Kit 18-55IS) bi me koštao 3.600,00 kn

Koji od dva navedena bi bio bolji? Možda bi u obzir došao i Olympus E-420 (14-42mm kit) za 2.800,00 kn, ako mislite da je taj bolji.

Uglavnom, moram se do sutra odlučiti

Hvala unaprijed
Nikon zaobiđi. Nikon je inače odlična marka, ali malo nudi za razliku od konkurencijeu istom cjenovnom rangu... Canon je odlična prilika pošto vidim da ima IS. Ja bi išao na njega. E sad i Oly je dobar foto. Ako ćeš recimo dalje kupovati bolje objektive, onda je možda i bolji izbor od Canona. Za razliku od Canona ima stabilizator u tijelu. Objektivi sa IS su jako skupi...
Eto nadam se da sam nekako pomogao -->
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Izvinite što ću malo ''dići'' ovaj topic, ali mislim da se uklapa u temu.

Naime, u prilici sam nabaviti jedan od dva navedena DSLR-a. Nisam osoba kojoj zaista treba DSLR i ne znam puno o njima (namjeravao sam kupiti
FUJI Finepix S5700 - 7.1MP+10x optical zoom, za 1.500,00 kn), ali je stvar u tome da ga mogu kupiti DSLR prilično jeftino pa ne bih htio propustiti priliku i poslije se lupat po glavi zakaj ga nisam uzeo.

Nikon D60 (
Kit 18-55VR) bi me koštao 3.000,00 kn Canon EOS 450D (Kiss X2) ( Kit 18-55IS) bi me koštao 3.600,00 kn

Koji od dva navedena bi bio bolji? Možda bi u obzir došao i Olympus E-420 (14-42mm kit) za 2.800,00 kn, ako mislite da je taj bolji.

Uglavnom, moram se do sutra odlučiti

Hvala unaprijed
Nikon zaobiđi. Nikon je inače odlična marka, ali malo nudi za razliku od konkurencijeu istom cjenovnom rangu... Canon je odlična prilika pošto vidim da ima IS. Ja bi išao na njega. E sad i Oly je dobar foto. Ako ćeš recimo dalje kupovati bolje objektive, onda je možda i bolji izbor od Canona. Za razliku od Canona ima stabilizator u tijelu. Objektivi sa IS su jako skupi...
Eto nadam se da sam nekako pomogao

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote