View Single Post
Staro 29.09.2008., 01:37   #229
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Na stranu da lepo zgleda i onda baci pogled po forumu. Začas skužiš da se uz male varijacaije na temu u velikoj većini slučajeva preporučuje taj 2232BW. Daljnjim proučavanjem silnih postova i tema, dolaziš do zaključka da su dva "najbolja" argumenta od strane onih koji preporučuju imam ga i ja i baš je lepo dizajniran. Dok se u zadnje vrijeme pričaju bajke o panelima, pa ljudi poput tebe čekaju da stigne 2232BW sa Samsungovim panelom, misleći da budu dobili Yesicu Toscanini u svijetu TN matrica i panela. Kužiš u čemu je fora?

Monitor se diljem neta/foruma od strane onih nagutanih s masom recenzija predstavlja kao naj-naj kad je u pitanju TN monitor, a kad ono monitor je samo još jedan u nizu generičkih proizvoda koji se danas mogu kupiti. Ništa više i ništa manje. I dok se tak čeka 2232BW sa Samsungovim panelom i dok se po forumu pričaju priče o kvaliteti slike u dućanima stoji more TN monitora u rangu s famoznim 2232BW. Samo kaj svi ti monitori nisu prvi izbor većine na forumu i nemaju ih baš svi u kvartu, pa su očito lošiji od 2232BW modela sa Samsungovim panelom. Lako onda zaključiš sam, dal je bolje čekati 2232BW sa Samsungovim panelom ili obići dućane i pogledati i druge monitore, umjesto besmislenih rasprava po forumu o kvaliteti slike na TN matrici.
McG je offline   Reply With Quote