View Single Post
Staro 29.09.2008., 01:26   #228
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Poanta toga što McG piše je u tome kako vas 99% pizdi o tim samsung panelima jer su pod placebom nečega što je netko prosro tu,a zapravo taj isti postotak korisnika ne bi ni iz 1000 pokušaja pogodio koji je samsung panel da se tri komada 2232BW sa samsungovim panelom stavi pred vas.
to je u krajnjem slučaju i pozitivno, jer ako se i zahebemo da ne dobimo Samsungov panel, nebudemo primjetili razliku, tj. zadovoljni budemo i sa ostalim panelima....

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Primjeti da i sam imam monitor s TN matricom i da nisam napisal prijašnji post, jer mislim da TN ne valja 5%. Kupi kaj te volja, ali čekati određeni Samsungov model, jer ima Samsung panel nema smisla. U rangu od recimo 1.500 do 2.000 kn, nema toga TN monitora koji se (kad je sama TN matrica u pitanju) ističe kao bolji od ostalih. Kak sam i rekel taj 2232BW nije ništ posebno i ama baš ničim se ne ističe u moru TN modela.
Jedino ako vi monitore kupujete isključivo po izgledu kućišta. Onda nema smisla govoriti dalje.
svi prosječni korisnici su zadovoljni slikom koju daje 2232bw, čak oduševljeni..., em je jeftin em ljepo izgleda, neznam kaj da više filozofiram

karlito je offline   Reply With Quote