View Single Post
Staro 28.09.2008., 23:24   #21
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ha cuj, sto se tice napajanja svest ce se na to koliko mozes para odvojiti za njega. da imam 500 kuna, prije bi isao na corsaira. iako ni chieftec nije za otpisati, dapace. koje je tise, ne mogu ti reci jer nisam "upoznao" jos niti jednog corsaira, u napajanju. to bi trebao pitati nekoga tko ima corsair 450W (a mislim i da ima podosta recenoga po temama o njemu).

kucista kao takva mislim da najvise drze cijenu, uz napajanja. jedna od rijetkih komponenti za racunala kojima cijena vise manje je stabilna (nazalost naravno). sto se tice samog kucista, moja preporuka je, ako mozes, da negdje pogledas kuciste koje te zanima. ili provedes neko vrijeme i potrazis specifikacije, izgled, dimenzije itd itd (hint; homepage od proizvodaca, razni reviewi).

sto se tice zvuka, najbolje ti je uzeti za pocetak bez posebne zvucne kartice. kad upogonis konfiguraciju, poslusaj kvalitetu zvuka. ako budes razocaran, kupis zvucnu karticu i svi sretni. jer je kvaliteta zvuka (kao i razina tisine) relativan pojam, nekome odgovara, nekome nikako ne odgovara.

sto se tice graficke, mogao bi razmisliti o 4850 sa dual slot hladenjem, eventualno. ako ti zafali para recimo. iako ako si mozes priustiti, idi na 4870. lako i jednostavno.

znam i sam da nisam rekao nista sto nisi znao i sam, ali ja ti vise ne mogu pomoci. jer bi trebao imati priblizno ili identicnu konfiguraciju da bi odgovorio na postavljena pitanja, sto nemam.

Burko je offline